Primăria Ploieşti a sărbatorit-o pe Cornelia Bogdan, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani

Primăria Ploieşti a sărbatorit-o pe Cornelia Bogdan, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani

Primăria Municipiului Ploiești a felicitat-o pe doamna Cornelia Bogdan la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Reprezentanții municipalității ploieștene au vizitat-o, la domiciliu, pe doamna Cornelia Bogdan, unde, pentru impresionanta și respectuoasa vârstă pe care a împlinit-o, i-au înmânat în semn de prețuire Diploma de aur a municipiului Ploiești, un frumos buchet de flori și un tort aniversar. Totodată, i-a fost acordat și un premiu în valoare de 2000 lei.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Încântată de felicitările și darurile oferite, doamna Cornelia Bogdan, cu un chip senin și binevoitor, ne-a declarat că a trăit o viață fericită deoarece a ales să privească într-o lumină pozitivă toate trăirile și întâmplările prin care a trecut.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Pe lângă acest secret al longevității sale, ce ne-a fost dezvăluit în cadrul unui dialog plăcut, venerabila sărbătorită ne-a mai împărtășit și alte surse interioare ale împlinirii sale și anume, cumpătarea, credința în bine și iubirea față de cei dragi.

Menționăm că, doamna Cornelia Bogdan devine, astfel, ce-a de-a noua persoană centenară sărbătorită, de la începutul acestui an, la nivelul comunității ploieștene.

Cu prilejul acestei aniversări, ne îndreptăm toate gândurile bune și aprecierea noastră către doamna Cornelia Bogdan, dorindu-i multă sănătate, bucurie sufletească și un călduros La mulți ani!

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191