Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primăria Municipiului Ploiești a emis marți un comunicat de presă în care anunță faptul că, prin atragerea fondurilor europene, se va realiza reabilitarea sistemului rutier, constând în asfaltarea unor străzi, ceea ce va permite îmbunătățirea accesului la servicii al persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

”Străzile care urmează să intre în reabilitare sunt: Mimiului, Fabricilor și Brădetului. În prezent, aceste artere de circulație sunt neasfaltate. Se estimează că de această investiție vor beneficia peste 1000 locuitori.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Precizăm în acest context că, strada Mimiului are o lungime de 654 metri, iar suprafața totală a lucrărilor în infrastructura străzii amintite va fi de 5627 mp. De asemenea, strada Fabricilor înregistrează o lungime de 785 metri, cu o suprafață totală a lucrărilor de 8255 mp.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Totodată, strada Brădetului are o lungime de 260 metri și va beneficia de lucrări în suprafață totală de 1584 mp”, a anunțat Primăria Ploiești.

Valoarea totală a proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional este de 6.395.927, 69 lei, din care valoarea eligibilă se situează la 3.077.845,57 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191