Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primăria Municipiului Ploiești a emis marți un comunicat de presă în care anunță faptul că, prin atragerea fondurilor europene, se va realiza reabilitarea sistemului rutier, constând în asfaltarea unor străzi, ceea ce va permite îmbunătățirea accesului la servicii al persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

”Străzile care urmează să intre în reabilitare sunt: Mimiului, Fabricilor și Brădetului. În prezent, aceste artere de circulație sunt neasfaltate. Se estimează că de această investiție vor beneficia peste 1000 locuitori.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Precizăm în acest context că, strada Mimiului are o lungime de 654 metri, iar suprafața totală a lucrărilor în infrastructura străzii amintite va fi de 5627 mp. De asemenea, strada Fabricilor înregistrează o lungime de 785 metri, cu o suprafață totală a lucrărilor de 8255 mp.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Totodată, strada Brădetului are o lungime de 260 metri și va beneficia de lucrări în suprafață totală de 1584 mp”, a anunțat Primăria Ploiești.

Valoarea totală a proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional este de 6.395.927, 69 lei, din care valoarea eligibilă se situează la 3.077.845,57 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191