Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primaria Ploiesti, anunț important: Strazile Mimiului, Fabricilor si Brădetului vor fi modernizate cu fonduri europene

Primăria Municipiului Ploiești a emis marți un comunicat de presă în care anunță faptul că, prin atragerea fondurilor europene, se va realiza reabilitarea sistemului rutier, constând în asfaltarea unor străzi, ceea ce va permite îmbunătățirea accesului la servicii al persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

”Străzile care urmează să intre în reabilitare sunt: Mimiului, Fabricilor și Brădetului. În prezent, aceste artere de circulație sunt neasfaltate. Se estimează că de această investiție vor beneficia peste 1000 locuitori.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Precizăm în acest context că, strada Mimiului are o lungime de 654 metri, iar suprafața totală a lucrărilor în infrastructura străzii amintite va fi de 5627 mp. De asemenea, strada Fabricilor înregistrează o lungime de 785 metri, cu o suprafață totală a lucrărilor de 8255 mp.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Totodată, strada Brădetului are o lungime de 260 metri și va beneficia de lucrări în suprafață totală de 1584 mp”, a anunțat Primăria Ploiești.

Valoarea totală a proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional este de 6.395.927, 69 lei, din care valoarea eligibilă se situează la 3.077.845,57 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191