Primaria Ploiesti: Au inceput lucrarile pentru strapungerea strazii Laboratorului in strada Cantacuzino

Primaria Ploiesti: Au inceput lucrarile pentru strapungerea strazii Laboratorului in strada Cantacuzino

Lucrarile de strapungere a strazii Laboratorului in strada Gheorghe Grigore Cantacuzino au inceput, anunta Primaria Ploiesti, lucrarile fiind efectuate de S.C. Andaur Constructii S.R.L.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Prin derularea acestei investiții se va realiza o legătură rutieră directă între zonele Nord și Vest ale orașului, respectiv între Bulevardul Republicii și strada Gh. Gr. Cantacuzino – Podul Înalt.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Termenul de execuție a acestor lucrări este de 4 luni.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Autoritatea publică locală recomandă utilizarea rutelor ocolitoare în zona amintită și mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191