Primaria Ploieşti îi invită pe cei mici să stea de vorbă cu Moşul, în „Tirul lui Moş Crăciun”. Pe ce traseu va circula

Primaria Ploieşti îi invită pe cei mici să stea de vorbă cu Moşul, în „Tirul lui Moş Crăciun”. Pe ce traseu va circula

Într-o tradiție ce aduce bucurie și zâmbete în sufletele celor mici, “Tirul lui Moș Crăciun” revine la Ploiești pentru a împărți farmecul sărbătorilor în fiecare colț al orașului. Primăria municipiului Ploiești, împreună cu Filarmonica “Paul Constantinescu” și Teatrul “Toma Caragiu,” pregătesc o experiență magică pentru copii.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

În perioada 22-23 decembrie 2023, între orele 17:30 și 19:30, “Tirul lui Moș Crăciun” va parcurge traseul binecunoscut din anii precedenți, străbătând cartierele orașului de la Hipodrom până în centrul Ploieștiului și înapoi. Traseul include opriri în locuri cheie precum Gara de Sud, Bulevardul Independenței și Bulevardul Republicii.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Micuții din Ploiești sunt așteptați cu nerăbdare să întâlnească pe Moș Crăciun și să împărtășească cu el dorințele lor pentru sărbători. Întâlnirea cu “Tirul lui Moș Crăciun” aduce oportunitatea ca cei mici să își prezinte scrisorile pregătite și să primească asigurarea că dorințele lor vor fi îndeplinite.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191