Primaria Ploiesti organizeaza „Atelierele lui Mos Craciun”, in perioada 12-15 decembrie. Vezi unde

Primaria Ploiesti organizeaza „Atelierele lui Mos Craciun”, in perioada 12-15 decembrie. Vezi unde

Primăria Municipiului Ploiești organizează o nouă ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 12 – 16 decembrie 2022, în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești.
La “Atelierele lui Moș Crăciun”, 300 de elevi din clasele primare ploieștene vor realiza cu îndemânare decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Materialele destinate confecționării obiectelor inedite de Crăciun sunt asigurate de către organizatori, copiii fiind, astfel, invitați să se joace cu forma și culoarea, sub semnul inocenței și al veseliei.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Elevii claselor primare, care vor fi prezenți la sesiunile atelierelor, vor fi atent îndrumați de către artiștii plastici, colaboratori ai Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești.
Creativitatea și entuziasmul copiilor vor fi răsplătite, în finalul activităților, cu fotografii de grup și cu surprize, sub forma unor daruri dulci.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

“Atelierele lui Moș Crăciun” reprezintă o activitate cu tradiție organizată de către municipalitatea ploieșteană și mult așteptată de către micuții elevi ai școlilor gimnaziale ploieștene.
Menționăm că evenimentul a fost reluat anul acesta după o pauză de doi ani, cauzată de pandemia COVID-19, deschiderea Atelierelor lui Moș Crăciun fiind întâmpinată cu bucurie și încântare.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191