Primaria Valea Calugareasca anunta redeschiderea circulatiei pe podul de la Pantazi

Primaria Valea Calugareasca anunta redeschiderea circulatiei pe podul de la Pantazi

Ioana Neagu, primarul comunei Valea Călugărească, a anunțat că, de duminică seară, se redeschide circulația pe podul de la Pantazi, la mai puțin de o lună de la începerea lucrărilor de modernizare.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”Pentru această investiție, atât de benefică cetățenilor acestei comune, s-a primit, printr-un parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, suma de 700.000 de lei, a ținut să precizeze Ioana Neagu.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Redeschiderea circulației era așteptată de către toți navetiștii din Valea Călugărească (Pantazi, Dârvari și Coslegi), din Dumbrava și din Drăgănești, care merg la locurile de muncă în Ploiești și pentru care podețul de la Pantazi, peste râul Teleajen, reprezintă un traseu cu circa 10 kilometri mai puțin comparativ cu cel de pe DN1B, prin Bucov-Valea Călugărească.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191