Primarul Alin Moldoveanu a omorât şi ultima bucurie a câmpinenilor: „Târgul cu bunătăți”, înlocuit cu tarabe la care se vând chinezării

Primarul Alin Moldoveanu a omorât şi ultima bucurie a câmpinenilor: „Târgul cu bunătăți”, înlocuit cu tarabe la care se vând chinezării

S-a pus lacatul si pe singura bucurie pe care o mai aveau campinenii, in orasul lor devenit, parca peste noapte, anost si trist.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Targul cu bunatati si dichisuri”, un targ-eveniment cu traditie in Campina, a fost interzis de primarul Moldoveanu si inlocuit cu niste tarabe la care comercianti care nu au nicio legatura cu producatorii locali si valorile lor vand tot felul de chinezarii si lucruri inutile.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Campinenii care vor sa cumpere produse traditionale de la targ se duc la Sinaia sau Ploiesti, acolo unde Targul cu bunatati si dichisuri se desfasoara in mod regulat.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Iata ca dupa toate scandalurile in care a fost implicat si acuzatiile care i s-au adus, primarul Alin Moldoveanu a decis sa se razbune pe locuitorii din Campina prin limitarea accesului acestora la orice activitate de bun augur.

Inca putin si vin alegerile!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191