Primarul Marian Panait (Albeşti Paleologu) pleacă din PNL şi candidează pentru un nou mandat, din partea PSD

Primarul Marian Panait (Albeşti Paleologu) pleacă din PNL şi candidează pentru un nou mandat, din partea PSD

Încă o surpriză în politica locală! Primarul comunei Albești Paleologu, Marian Panait, a anunțat că va candida pentru un nou mandat, din partea PSD.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Panait, cunoscut în comunitate drept un primar gospodar și dedicat dezvoltării satelor din Albeşti, a decis sa isi continue proiectele cu sprijinul social-democratilor, acestia din urma fiind de asteptat sa castige mare parte din primariile prahovene, dar mai ales Consiliul Judetean si Prefectura Prahova.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Relația primarului Marian Panait cu PNL s-a răcit în ultimul timp, mai ales după ce primarul a apreciat, in mod public, sprijinul Consiliului Județean condus la acea vreme de PSD, pentru proiectul de amenajare a sensului giratoriu pe DN1B. Acest proiect de anvergură a fost considerat extrem de necesar pentru comunitate și a adus laude primarului din partea locuitorilor.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Pe lângă proiectul menționat, Marian Panait a reușit să pună bazele unor schimbări semnificative în comuna sa. Printre realizările sale se numără asfaltarea drumurilor comunale, amenajarea unui parc modern, alimentarea cu apă potabilă a satului Cioceni și investiții în reabilitarea școlilor și grădinițelor.

Cu o carieră longeviva in administratie si o imagine apreciata in comunitatea sa, decizia lui Marian Panait de a se alătura PSD-ului pentru candidatura la un nou mandat vine ca un semnal puternic în lumea politică locală.

Rămâne de văzut ce transferuri vor mai urma, tinand cont ca discutiile sunt abia la inceput.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191