Primarul Ploiestiului spune ca a gasit solutia pentru ca municipiul sa nu mai aiba probleme cu apa calda

Primarul Ploiestiului spune ca a gasit solutia pentru ca municipiul sa nu mai aiba probleme cu apa calda

Primarul Andrei Volosevici susține că a identificat soluția prin care problemele legate de termoficare să fie rezolvate definitiv în municipiului Ploiești. Vorbim despre amplasarea a patru microcentrale pe raza localității, care să asigure furnizarea apei calde și a căldurii către apartamentele și instituțiile racordate la sistemul central de termoficare.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Pe lângă problemele curente cu care se confruntă Temo Ploiești cauzate de lipsa banilor, angajații societății duc adevărate lupte să țină în funcțiune un sistem de termoficare măcinat odată cu trecerea timpului.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

În acest context, în urma unor discuții purtate cu specialiști din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice, primarul Andrei Volosevici susține că a găsit soluția ideală prin care Ploieștiul să scape definitiv de problemele legate de furnizarea apei calde și a căldurii.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Totodată, șeful executivului ploieștean a explicat de ce în acest moment există probleme cu furnizarea apei calde și a căldurii la parametri normali.

De altfel, primarul Volosevici a prezentat și care sunt soluțiile pe termen scurt pentru ca ploieștenii să nu mai aibă caloriferele călâi. Mai precis, vorbim despre preluarea structurii 5 care ar putea să asigure furnizarea căldurii în parametri normali.

Sursa republikanews.ro

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191