Primarul unui oraș din România și-a sancționat toți angajații. Oamenii au rămas fără salarii pentru că „nu își fac treaba”

Primarul unui oraș din România și-a sancționat toți angajații. Oamenii au rămas fără salarii pentru că „nu își fac treaba”

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria din județul Hunedoara, a comunicat celor aproximativ 100 de angajați ai primăriei că nu vor mai primi salarii, motivând că unii dintre ei nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Primarul argumentează că unii dintre angajații primăriei nu și-au îndeplinit atribuțiile stabilite în fișa postului, motiv pentru care a hotărât să sancționeze întreaga echipă, considerându-i astfel „victime colaterale”.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Această hotărâre a generat un puternic sentiment de nemulțumire printre angajații administrației locale.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Nici primarul și nici viceprimarul orașului Simeria nu au primit salariile aferente lunii aprilie, care ar fi trebuit să fie achitate pe data de 10 mai.
Primarul a refuzat să semneze statele de plată pentru a fi transmise la Trezorerie, iar acum documentele trebuie reîntocmite cu data actualizată.

Pe de altă parte, angajații primăriei au exprimat nemulțumirea față de decizia primarului de a nu le plăti salariile pentru luna aprilie, ca urmare a presupuselor nereguli ale unor colegi de-ai lor.

Ei au considerat că este o acțiune unilaterală și incorectă care încalcă drepturile lor, mai ales că salariul este singura sursă de venit pentru mulți dintre ei, din care trebuie să acopere cheltuielile cu alimentele, medicamentele și alte necesități.

„Noi trebuie să lucrăm în beneficiul cetățenilor, însă unii dintre salariați nu și-au făcut treaba, conform atribuțiilor pe care le au. Așa am ajuns în această situație, în care au de suferit, din cauza celor care nu își fac treaba, și ceilalți angajați”, și-a motivat decizia Iulius Bedea.Acum, însă, el a revenit la sentimente mai bune și spune că așteaptă să îi fie readuse ștatele de plată, pentru a le semna și a debloca situația.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191