Primarul Andrei Volosevici, invitat la sedința PSD Ploiești, pentru discuții despre proiectele din administrația locală

Primarul Andrei Volosevici, invitat la sedința PSD Ploiești, pentru discuții despre proiectele din administrația locală

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a fost invitat de către conducerea PSD Ploiești la o sedință de discuții cu privire la temele de administrație locală.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La întâlnire au fost prezenți prefectul Virgiliu Nanu, subprefectul Emil Draganescu, senatorul Laura Moagher, deputatul Bogdan Toader, presedintele OFSD, Beatrice Gajman si membri ai organizatiei locale.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu toate că, oficial, nu este membru PSD, primarul a acceptat cu entuziasm invitația pentru a discuta despre perspectivele și proiectele de viitor pentru oraș, mai ales ca, potrivit edilului, social-democratii au reprezentat un sprijin important in situatiile de criză prin care a trecut municipiul Ploiesti.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Eu merg si stau de vorba si fac proiecte cu oamenii care chiar vor sa faca ceva pentru Ploiesti. Si am avut o surpriza placuta sa vad ca aici a existat implicare totala in problema termiei si ca actualul prefect a fost alaturi de mine in proiectele locale.”, a declarat Volosevici, in exclusivitate, pentru Phonline.ro.

In cadrul întâlnirii, Volosevici si-a exprimat intenția de a candida la următoarele alegeri locale din partea PSD.

Deși, în acest moment, nu are dreptul legal de a se înscrie în partid, Volosevici a afirmat că se simte confortabil alături de social-democrați și că împărtășește valorile partidului. Edilul a lăudat conducerea PSD Prahova, in special pe Virgiliu Nanu, prefectul județului si liderul organizatiei județene, subliniind abordarea deschisă și implicarea absolută a acestuia în problemele comunității.

„Chiar daca din punct de vedere juridic nu sunt membru si nu am semnat o adeziune, am anuntat clar ca urmatoarea mea candidatura va fi din partea PSD. Pentru ca aici exista un premier care chiar se ține de treaba, este vorba despre un candidat, despre care sunt convins că va ajunge presedintele Consiliului Judetean (Virgiliu Nanu, n.r.), care chiar are grijă de municipiul Ploiesti.”, a mai spus edilul.

„Acum un an făceam echipă pentru ca ploieștenii să nu mai sufere pe tema termiei!Aseară ne-am angajat să rămânem în echipă, dar cu susținerea majorității ploieștenilor, pentru a forma o echipă pentru toți ploieștenii și pentru toți prahovenii!”, a transmis, la randul sau, prefectul judetului Prahova si presedintele PSD PH, Virgiliu Nanu.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191