Primele imagini cu Gabi Bădălău după ce a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu! În compania cui a fost surprins afaceristul / PAPARAZZI

Primele imagini cu Gabi Bădălău după ce a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu! În compania cui a fost surprins afaceristul / PAPARAZZI

În compania cui a fost surprins Gabi Bădălău la doar câteva zile după ce a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu!  Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , au surprins primele imagini cu afaceristul după despărțirea de femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste trei ani de zile.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le surprind în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când l-au filmat pe Gabi Bădălău în timp ce pleca de la un restaurant de fițe din Capitală.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Primele imagini cu Gabi Bădălău după ce a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

În urmă cu trei zile Bianca Drăgușanu a spus că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Ulterior, la mai puțin de 24 de ore distanță, a venit și confirmarea din partea afaceristului care, spre deosebire de fosta lui iubită, care a preferat să nu dea prea multe detalii despre această ruptură, a vorbit și despre motivele separării de femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste în ultimii trei ani.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Zilele trecute, paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , au susprins primele imagini cu Gabi Bădălău după ce a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Îmbrăcat elegant, afaceristul a ieșit dintr-un local de fițe din Capitală singur, dar cu zâmbetul pe buze.

În timp ce aștepta să îi vină șoferul care să îl preia, Gabi Bădălău s-a rezvăzut cu un cunoscut pe care l-a pupat pe obraz și l-a îmbrățișat, semn că se bucură de revederea cu acesta. Ulterior, după ce au schimbat câteva vorbe, cei doi și-au luat la revedere, iar afaceristul s-a urcat în bolidul de lux pe care îl deține, la volanul căruia se afla șoferul personal.

Ce a spus Gabi Bădălău despre motivele despărțirii de Bianca Drăgușanu

La câteva ore după ce Bianca Drăgușanu a spus că s-a despărțit de Gabi Bădălău, afaceristul a vorbit, în exclusivitate pentru Star Matinal, emisiune difuzată pe Antena Stars, despre motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite după trei ani de relație.

La câteva ore distanță a venit și reacția dură din partea Biancăi Drăgușanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191