Primele imagini cu restaurantul lui „Pescobar” din Timişoara, închis de comisarii ANPC. Ce nereguli au fost găsite în timpul controlului / FOTO

Primele imagini cu restaurantul lui „Pescobar” din Timişoara, închis de comisarii ANPC. Ce nereguli au fost găsite în timpul controlului / FOTO

Renumitul restaurant din Timişoara al lui „Pescobar” a fost închis de comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Tot aceștia au fost cei care au publicat şi primele imagini cu neregulile găsite în timpul controlului efectuat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Recent, restaurantul „Taverna Racilor” din Timişoara, local deţinut de Paul Nicolau, cunoscut în mediul online drept Pescobar, a fost închis în urma unui control efectuat de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Restaurantul lui „Pescobat” din Timişoara, închis de comisarii ANPC

Mai mult decât atât, în urma informațiilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), se pare că renumitul local deschis la Timişoara de Pescobar avea autorizaţie de la ONRC şi DSVSA, însă, nu deținea autorizaţie şi din partea Primăriei Timişoara.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Astfel, în urma controlului care a avut loc recent, șefii ANPC au aplicat două sancţiuni contravenţionale. Este vorba despre un avertisment, dar şi o amendă în valoare de de lei.

Primele imagini cu neregulile găsite în restaurant

Pe lângă cele menționate, oamenii legii au dispus oprirea temporară a serviciilor până la rezolvarea lor, dar şi oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea de la consumul uman al produselor neconforme.

Materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare, păstrare – spații frigorifice și congelator lipsite de elemente de identificare -caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv , cantitate: 136 kg. Parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, in lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare(toate produsele fiind congelate).

Nu se respectă vecinătățile în spațiile de depozitare, ouăle nu erau curățate și dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice. Întreg spațiul de preparare, servire si depozitare era igienizat necorespunzător(insalubru). Tavanul depozitului prezenta infiltrații de umezeală și porțiuni lipsă. Nu se respecta condițiile de păstrare-depozitare recomandate de producător. Au fost identificate preparate cu modificări organoleptice și impurități în conținut„, se arată într-un comunicat al ANPC.

CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Pescobar, după ce ANPC i-a închis resturantul din Timișoara. Milionarul este optimist: ”Nu va dura mai mult ” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191