Primele imagini cu Simona Trașcă, după ce a trecut printr-o dublă operație! Cum arată acum și la ce proceduri a apelat / FOTO

Primele imagini cu Simona Trașcă, după ce a trecut printr-o dublă operație! Cum arată acum și la ce proceduri a apelat / FOTO

În urmă cu două zile, Simona Trașcă a ajuns din nou pe masa de operație. În timp ce a apelat la intervenția de micșorare a sânilor, bomba din showbiz-ul românesc a decis să își facă și procedura de blefaroplastie. Iată cum au decurs cele două operații de care a avut parte blondina!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Simona Trașcă rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai mondene apariții din showbiz-ul românesc.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Simona Trașcă, primele imagini după ce a trecut printr-o dublă operație

Ani de zile și-a dorit să aibă cele mai voluminoase forme, în urma operațiilor estetice. Însă, acum, Simona Trașcă a renunțat la tot ce părea mult altădată, precizând că acum își dorește simplitate și naturalețe.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În urmă cu doar două zile, bomba din showbiz-ul de la noi a apelat la intervenția de micșorare a sânilor. Și asta nu este tot. Blondina a vrut să intervină asupra pleoapelor și s-a decis să își facă blefaroplastie.

Mai exact, în cadrul unui clip video, postat pe Instagram, Simona Trașcă a precizat că operația de micșorare a sânilor vine și în urma unor probleme cu care se confruntă de ceva timp.

Simona Trașcă a apelat la intervenția de micșorare a sânilor

Simona Trașcă a uimit pe toată lumea cu ultima decizie pe care a luat-o în privința aspectului său fizic.

Ei bine, vedeta din showbiz-ul românesc a mărturisit că a decis să își micșoreze sânii, atât pentru că și-a dorit să facă o schimbare în viața ei, cât și în urma problemelor de sănătate cu care se confruntă.

CITEȘTE ȘI: Star Magazin. Simona Trașcă și-a micșorat sânii! Cum a ajuns bomba din showbiz-ul românesc să ia o astfel de decizie / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191