Primul eșec la ultimul test

Primul eșec la ultimul test

Petrolul a pierdut primul joc din Antalya chiar în ultimul meci al cantonamentului. Gruparea ploieșteană a întâlnit formația poloneză Pogon Szczecin, într-un joc disputat, pe ploaie, la Belek. În prima parte principalul Nicolae Constantin a folosit următoarea formulă: Leitner-Achim, Meijers, Mathaus-Seniko, Purtic, Seto, Velisar-Bratu, Budescu, Grozav. Fotbaliștii lui Nicu Constantin au reușit să deschidă scorul la 15 minute de la startul jocului. Budescu a executat un corner, portarul a scăpat mingea, iar fundașul Mathaus a profitat și a trimis-o în poartă.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

După gol, jocul formației petroliste a devenit preponderent defensiv și cu acest stil a rezistat până la pauză. La reluarea jocului, presiunea polonezilor a crescut și mai mult asupra apărării ploieștene care, până la urmă, a cedat. Mai întâi în minutul 68 atunci când Kowalczyk a transformat un penalti după un fault comis de portarul petrolist. La doar patru minute distanță, Pogon a trecut în avantaj prin golul marcat de suedezul Almqvist în urma unui șut din lateral dreapta la care a contribuit și gazonul umed.
Chiar dacă petroliștii au fost dominați în mare parte ei puteau, totuși, egala având în vedere că pe parcursul părții secunde au avut câteva contraatacuri bune, însă nefinalizate cum trebuie astfel că au terminat partida învinși, scor final 1-2.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Tot în partea secundă au intrat și ceilalți jucători de pe bancă, însă nu și Țicu, Huja și Jair,menajați. Brazilianul, se spune, este foarte aproape să părăsească Petrolul pentru Craiova lui Rotaru. Petrolul a terminat stagiul din Side cu două victorii și o înfrângere. Lotul Petrolului revine la noapte în România, iar de săptâmâna viitoare va relua antrenamentele pentru startul campionatului în 2023.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191