Primul gong de Moș Nicolae!

Primul gong de Moș Nicolae!

Moș Nicolae din box este prezent la Târgu-Jiu și chiar de ziua lui va da startul Campionatului Național de Tineret și Seniori. Primul gong al Moșului se va da peste puțin timp iar în prima sesiune sunt implicați și doi pugiliști de la CSM Ploiești. La ,,categoria 51 kg”, tineret, Cosmin Bănică îl înfruntă pe Cătălin Sibian, de la Cugir. Bănică este unul dintre pugiliștii de la care se așteaptă o medalie cât mai strălucitoare. În schimb, la ,,cat. 86 kg”-tineret, Daniel Boian este debutant și va lupta cu Constantin Bobu(Tg-Jiu).

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Mâine, în ringul oltean, vor intra alți tre boxeri de la clubul municipal. La categoria tineret ,,63 kg”, Georgian Călin îl înfruntă pe Gheorghe Simion(BC Simion București). Călin este un alt boxer de la care maestrul emerit Titi Tudor are pretenți dorind ca și acesta să urce pe podiumul de premiere. La categoria ,,80 kg”, Titi “Prosop” are un alt debutant și tot la tineret. Leontin Radu va boxa cu învingătorul meciului Flavian Șerban(Timișoara)-Răzvan Ciobanu(Fălticeni). Ultimul component al CSM-ului și creditat cu cele mai mari șanse la medalia de campion este Iulian Dumitrescu, ,,cat.86 kg”. Este o competiție importantă pentru Iulian având în vedere că va boxa pentru prima oară la această categorie. Una grea având în vedere că sunt înscriși 9 pugiliști!

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Odată cu această competiție Federația Română de Box, cu sprijinul unui sponsor, va oferi la trei dintre câștigători și premii în bani. Astfel, cei trei premianți, printre aceștia se poate regăsi și Iulian Dumitrescu, pot lua următoarele premii:

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

4.000 lei: Premiul Gladiator pentru, ”Câștigătorul cei mai disputate categorii”

3.000 lei: Premiul Rising star (stea în ascensiune), pentru ”Cel mai tânăr campion național de seniori”; Se va lua în considerare data nașterii.

3.000 lei: Premiul Fulgerul, pentru ”Campionul cu cele mai multe victorii înainte de limită”.

În caz de egalitate se va ține cont de runda în care s-a încheiat meciul, dacă egalitatea persistă vor fi prioritizate victoriile obținute prin: 1. KO, 2. RSC, 3. Abandon, iar dacă nici așa nu se face departajarea atunci premiul se va împărți între câștigători.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191