Primul mondial pentru o campioană europeană

Primul mondial pentru o campioană europeană

Campioana europeană de box junioare, Livia Botica, trece la un alt nivel în cariera din ring. Sportiva prahoveană o să lupte, pentru prima dată, la Campionatul Mondial de Tineret. Livia, legitimată la CSM Ploiești, se află în Spania împreună cu lotul național de tineret, condus de soții Lăcătuș, și de antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin. Competiția va avea loc, în perioada 14-26 noiembrie, în orașul Alicante cel care are deschidere la Marea Mediterană. Și tricolorele au deschidere la medalii și vor să le câștige pe cele mai strălucitoare.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Înaintea acestei competiții lotul României s-a pregătit la Complexul sportiv Lia Manoliu, acolo unde staff-ul tehnic, ajutati mai de maeștrii emeriți Alec Năstac și Dumitru Fieraru, le-au pregătit pe boxerițe astfel încât acestea să prindă vârful de formă în următoarele două săptămâni. În Spania vor concura șapte pugiliste tricolore la tot atâtea categorii de luptă:

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

48 kg – Mihaela Bădescu
50 kg – Stela Hamza
54 kg – Ana Maria Romanțov
57 kg – Nicoleta Banciu
63 kg – Alina Crețu
66 kg – Andra Sebe
75 kg – Maria Cimpoeru
+81 kg – Livia Botica

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Colegii juniori ai Liviei de la CSM Ploiești s-au întors, recent, de la Brăila acolo unde au luptat în cadrul Campionatului Național de Juniori. Performerii secției de box a clubului municipal au fost Fabian Stroe și Daniel Gherghe. La categoria ,,48 kg”, Fabian a devenit campion national după trei victorii consecutive obţinute, în ordine, cu Florin Petrea (CSM Bacău), Adrian Fleşeriu (Sibiu) și, în finală, contra lui Alberto Borlan (Călăraşi).

Colegul său, Gherghe, a ocupat locul 3 la categoria ,,57 kg” după un traseu cu patru meciuri. A trecut, pe rând, de Mark Gabor (Regaz), apoi de Denis Fieraru, şi de Sorin Mayer (Olimpia Bucureşti), pentru ca, în semifinale, să fie învins, de Florin Căldărariu (Târgu Jiu). Pentru boxerii antrenați de Titi Tudor și Adrian Pârlogea urmează Campionatul Național de Seniori care va avea loc, în perioada 5-10 decembrie, la Târgu-Jiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191