Prințul Harry divorțează de Meghan Markle? Apropiații îl dau de gol: „S-a trezit la realitate”

Prințul Harry divorțează de Meghan Markle? Apropiații îl dau de gol: „S-a trezit la realitate”

Încă de ieri, presa internațională vuiește un posibil divorț între unul dintre cele mai celebre, dar controversate, în același timp, cupluri. Zvonurile potrivit cărora Meghan Markle și Prințul Harry sunt în plin divorț circulă cu o mare rapiditate, iar surse regale dau din casă tot mai multe informații.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Potrivit celor apărute în presă, copiii pe care cei doi îi au împreună sunt singurii care îl mai țin pe Prințul Harry lângă femeia căreia i-a jurat iubire o viață întreagă și pentru care a renunțat la tot ce avea: viața regală, luxul și oportunitățile infinite. 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Prințul Harry și-ar fi contactat deja avocații în vederea divorțului de Meghan 

Potrivit informațiilor oferite de Sky News, Ducele de Sussex ar fi contactat deja avocații în vederea separării de Meghan Markle. Mai mult decât atât, surse apropiate familiei, cum ar fi fostul majordom Paul Burrell și Lady Colin Campbell susține zvonurile apărute.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

„Sunt singura persoană din Marea Britanie care se gândește că Harry s-a trezit în sfârșit la realitate? A văzut în sfârșit adevărul cu privire la ceea ce face soția lui și că l-a spălat pe creier și l-a hipnotizat cu frumusețea ei? Pentru că știm cu toții asta, dar el nu pare să vadă”, a afirmat Burrell, conform sursei amintite.

Prințul Harry ar fi plecat de acasă de mai multe ori și ar fi înnoptat la hotel 

Scriitoarea Louise Roberts a afirmat faptul că Prințul Harry pleacă de acasă pe o distanță de 16 kilometri, în condiția în care locuința lor este extrem de spațioasă, însă Ducele de Sussex alege să înnopteze la hotel.

„Cei mai mulţi oameni, atunci când au o ceartă cu partenerul de viaţă, se retrag într-o altă parte a casei. Să fim serioşi, Harry şi Meghan au 26 de dormitoare în casa lor. În schimb, el pleacă la 160 de kilometri distanţă. Faptul că are două camere de evadare mi se pare foarte ciudat şi, probabil, nu este un semn bun”, a afirmat scriitoarea Louise Roberts. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191