Privesc cu detașare cea mai tare deplasare

Privesc cu detașare cea mai tare deplasare

Baschetbaliștii Petrolului au parte de o “deplasare-relaxare” având în vedere că joacă la U Cluj, cea mai tare echipă din Liga Naţională de Baschet Masculin. Disputa poate fi privită cu detașare de jucătorii lui Miță Popa având în vedere că nu au presiune pe terenul unei echipe care se antrenează în campionat pentru cupele europene. Managerul echipei, Ionuț Ivan, mizează pe lipsa de presiune și poate această detașare să-i determine pe Mitchell și coechipierii să joace în așa fel încât să producă surpriza.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

„Clujul este echipa care a dominat campionatul în ultimele sezoane, însă, uneori, astfel de partide, în care joci fără presiune, pot ieşi mult mai bine decât se anticipează. Important va fi să facem un meci bun, să ne regăsim traseele de joc şi să pregătim, astfel, ultimele confruntări din această primă fază a campionatului, în care avem un singur obiectiv, acela de a ne menţine între primele cinci echipe ale Conferinţei A”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro. Lotul Petrolului a plecat astăzi spre Cluj fără Christian Chiţu, cel care a lipsit şi în meciul cu CSM Târgu Mureş din cauza unei accidentări, Bogdan Popa, răcit, şi George Angelian, şi el cu probleme medicale.
Meciul de mâine seară, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va începe la ora 20:30 şi va putea fi urmărit pe Digisport, PrimaSport şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Sursa:csmploiesti.ro

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191