Profesoara de matematică din Azuga dată afară de școală după ce a lăsat corigenți 12 elevi înainte de Evaluarea Națională în 2023 și repusă în funcție de Inspectorat vrea să se angajeze în București

Profesoara de matematică din Azuga dată afară de școală după ce a lăsat corigenți 12 elevi înainte de Evaluarea Națională în 2023 și repusă în funcție de Inspectorat vrea să se angajeze în București

Profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga, care în urmă cu un an a lăsat corigenți 12 elevi înainte de Evaluarea Națională și apoi a fost mutată la o altă școală din județ pentru „a detensiona” situația, a depus dosar de pretransfer la București și a obținut cel mai mare punctaj la evaluarea făcută pe grila Ministerului Educației.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga a fost dată afară de conducerea școlii după ce anul trecut școlar a fost acuzată că a lăsat intenționat corigenți 12 elevi și mutată apoi de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Prahova la o altă școală din județ din septembrie 2023.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Criteriile de evaluare ale profesorilor pentru pretransfer, întocmite de Ministerul Educației, pot fi consultate în articol.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Punctajul profesoarei – 93,2 îl regăsim pe site-ul titularizare.edu.ro 2024 și corespunde numelui profesoarei de la Liceul din Azuga, Cristiana Dumitrescu.

Cum se acordă punctajul

Punctajul pentru pretransfer profesori 2024-2025 este calculat în funcție de anumite criterii stabilite Ministerul Educației printr-o fișă de evaluare. Fișa poate fi consultată mai jos.

În tabel, punctajul maxim ce poate fi obținut este în jur de 120, în etapa de pretransfer.

 

Printre criteriile punctate: dacă profesorul face parte din comisii la nivelul unității de învățământ, dacă este lider sindical, dacă face parte din comisii de evaluare, dacă este formator de cadre didactice, dacă participă la simpozioane educaționale, dacă a scris cărți sau a lucrat la elaborarea manualelor școlar și multe altele. Sunt punctate și rezultatele de la inspecțiile anunțate de la clasă sau rezultate la olimpiade.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191