Proiect inedit în România: O școală a fost modernizată cu uși la ferestre în loc de obloane

Proiect inedit în România: O școală a fost modernizată cu uși la ferestre în loc de obloane

Școala gimnazială din Țibeni, județul Suceava, a fost modernizată după un proiect care se pare că este unic, la unele ferestre fiind montate uși, scrie publicația NewsBucovina.ro.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Toate geamurile montate la școala modernizată sunt de tip termopan, iar la unele ferestre, inclusiv la etaj, au fost montate pe dinafară uși ca și cum ar fi fost obloane.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Ușile montate la ferestre sunt prevăzute cu clanțe și pe interior și pe exterior, iar de remarcat că la geamurile toaletelor au fost confecționate uși mai mici”, scrie NewsBucovina.ro.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

 

De subliniat este ușile au fost blocate prin diverse metode în poziția deschis astfel încât să nu obtureze geamurile, potrivit publicația citată care a filmat școala din localitatea de lângă Rădăuți.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191