Proiectul SMV Ploieşti avansează: Televiziunea italiană aduce în atenția lumii figura lui Vlad Țepeș

Proiectul SMV Ploieşti avansează: Televiziunea italiană aduce în atenția lumii figura lui Vlad Țepeș

Astăzi, președintele SMV Ploiești, Mircea Cosma, a dezvăluit detalii captivante despre un proiect de documentare ce îl are în centrul atenției pe domnitorul Vlad Țepeș.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

O echipă de producție a televiziunii italiene, condusă de Susy Blade, a început filmările pentru o emisiune specială dedicată domnitorului român.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Această inițiativă are ca scop aducerea în prim-plan a multiplelor aspecte ale vieții și legendei lui Vlad Țepeș. Echipa de producție intenționează să exploreze nu doar faptele istorice ale voievodului, ci și dimensiunea umană a personalității sale, precum și influența sa asupra creștinătății.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Unul dintre punctele centrale ale documentarului îl reprezintă investigarea misterului în jurul morții și locului de înmormântare al lui Vlad Țepeș, o enigmă care a captivat imaginația oamenilor de secole întregi.

Traseul de documentare a echipajului va cuprinde importante locații istorice asociate cu domnia lui Vlad Țepeș, precum Snagov, Comana, Târgșorul Vechi, Târgoviște, Curtea de Argeș, Poenari, Bran, Brașov și Sighișoara.

Pentru a transmite această poveste fascinantă și în rândul comunităților românești din străinătate, o versiune condensată a documentarului, în formă de emisiune de 20 de minute, va fi prezentată în luna august.

„Astăzi au fost realizate filmări la biserica ctitorită de Vlad Țepeș pe insula din lacul Snagov, marcând astfel începutul acestui proiect incitant. Vom reveni cu detalii pe măsură ce documentarul avansează și dezvăluie mai multe din secretele și realizările acestui legendare domnitor român.”, a transmis Mircea Cosma.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191