Protest la SOCERAM SA. Oamenii sunt nemulțumiți că produc energie dar distribuitorul nu primește curentul în rețea

Protest la SOCERAM SA. Oamenii sunt nemulțumiți că produc energie dar distribuitorul nu primește curentul în rețea

Produc energie dar nu au ce face cu ea. Pe scurt, acesta este motivul pentru care sute de oameni au protestat miercuri, 10 iulie, de la ora 10, în fața fabricii de BCA din comuna Doicești, județul Dâmbovița.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Cei 440 de salariați trag astfel un semnal de alarmă față de abuzurile societății Distribuție Energie Electrică România în legătură cu punerea sub tensiune a parcurilor fotovoltaice dezvoltate de către cele două societăți în comuna Doicești, o investiție de 10 milioane de euro.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Oamenii sunt nemulțumiți și de prestația președintelui CA al Distribuție Energie Electrică România, Anna Maria Vasile, scandările din fața fabricii de BCA privind-o și pe aceasta.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Protestatarii sunt angajații de la SOCERAM SA și MHC Water Power SA. Ei sunt nemulțumiți că responsabilii de la Distribuție Energie Electrică România nu au răspuns demersurilor legale întreprinse de către cele două firme în vederea livrării energiei electrice pe care o produc în rețeaua națională, destabilizând astfel planurile de dezvoltare ale celor două companii.

Asta în timp ce compania Distribuție Energie Electrică România se pretinde a fi o societate modernă, orientată către clienți: ”Distribuția de energie electrică la standarde de înaltă calitate, în condiții de siguranță, accesibilitate și sustenabilitate”, se arată pe pagina de internet a companiei. În realitate însă, producătorii privați de energie sunt împiedicați să introducă energia produsă în rețea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191