PSD Prahova a lansat candidatul pentru Primaria Campina. Vezi aici cine este „viitorul primar al municipiului”

PSD Prahova a lansat candidatul pentru Primaria Campina. Vezi aici cine este „viitorul primar al municipiului”

Partidul Social Democrat a desemnat-o astăzi pe Irina Mihaela Nistor candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile de anul viitor.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În cadrul unui eveniment festiv, ce a avut loc la Casa de Cultură Geo Bogza, la care au participat mai multe personalități politice naționale, reprezentanții organizației județene Prahova a partidului Social Democrat și membrii ai comunității locale câmpinene, Irina Mihaela Nistor a devenit prima femeie propusă vreodată de social democrați pentru funcția de primar la Câmpina

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Între cei veniți să confirme sprijinul la viitoarele alegeri pentru Irina Mihaela Nistor s-au numărat senatorii Laura Moagher și Radu Oprea, deputații Bogdan Toader și Rodica Paraschiv, Simona Maya Teodoroiu şi prefectul Virgil Nanu.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

„Astăzi, Biroul politic local s-a întrunit pentru a desemna candidatul PSD Câmpina pentru funcția de Primar la alegerile ce vor avea loc în anul 2024.

Alegerea noastră s-a inspirat din proiectul

“Femeile ne dau puterea!”, proiect al Partidului Social Democrat.

În urma votului unanim exprimat, doamna Irina Mihaela Nistor a fost desemnată candidatul PSD Câmpina la funcția de primar pentru alegerile care vor avea loc anul următor.

Succes, Irina!”, a transmis organizatia PSD Campina.

Cine este Irina Mihaela Nistor?

Irina Mihaela Nistor este de meserie jurist, fiind absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice. Are un Master în Managementul Sectorului Public, obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și între anii 2006 și 2010 a fost consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului municipiului Câmpina. Între 2010 și 2022 a fost Șeful Serviciului Control al Poliției Locale Câmpina, iar în prezent este angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Sursa: campineanul.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191