Pur și simplu campion de iarnă!

Pur și simplu campion de iarnă!

Centrul Național de Tenis din București a găzduit, în perioada 4-9 ianuarie 2023, Campinatele Naționale Individuale de Iarnă U14, iar printre câștigători se află și un sportiv ploieștean. La simplu masculin, Eric Maximmilian Niță (S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis Păulești) este campionul României. El a devenit campion de iarnă după ce a avut un meci mai greu în semifinală decât în finală!

Eric Niță s-a impus cu un dublu 6-1 în jocul decisive în fața lui Radu Andrei (CS Tenis Club Champion București), nimeni altul decât campionul național la categoria inferioară de vârstă U12. În semifinale însă, Eric a avut un meci extrem de disputat, pe durata a două ore și jumătate, cu principalul favorit, Laurențiu Badea (CS Major București), de care a trecut în trei seturi: 4-6, 6-3, 6-3. Pe locul 3 s-a clasat Laurențiu Badea, care a trecut în finala mică de Rareș Andrei Ionescu (Daimon Sport Club), cu 6-1, 6-0.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Jucătorul antrenat de tatăl său, Ștefan Niță, a fost present și la la dublu masculin, el făcând cuplu cu un alt Erik! În meciul pentru locurile 3-4, Erik Adrian Neacșa (CS Dinamo București)/Eric Maximmilian Niță (S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis) i-au învins pe Pop Erich Andrei (ATC Elite Târgu Jiu)/Șerban Rus Apan (Asociația Club Sportiv Orizont), cu 7-6(5), 6-3. Sursa:facebook/federatia romana de tenis

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191