Purtător de cuvânt al Parchetului: „Hai, mai dă-te-n p…a mea!” / Procuroare școlită la „facultatea Gheboasă”

Purtător de cuvânt al Parchetului: „Hai, mai dă-te-n p…a mea!” / Procuroare școlită la „facultatea Gheboasă”

În timp ce elita țării se declară scârbită de cuvintele obscene cântate de rapperi pe la concerte, unii procurori par că au fost școliți de profesorul Gheboasă. Cel puțin, asta a demonstrat o procuroare din Constanța, care, în cadrul unei conversații cu un jurnalist SPYNEWS, i-a transmis un călduros: „Hai, mai dă-te-n mea!”

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Persoana de gen femeiesc cu limbaj de cartier este procuroare în județul Constanța din 1997 și, de ceva timp, ocupă funcția de înlocuitor al purtătorului de cuvânt. Având această calitate, numărul de telefon al femeii figurează pe site-ul , la rubrica „Purtători de cuvânt” ai unităților subordonate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Astfel, luni, când un jurnalist SPYNEWS încerca să afle mai multe detalii referitoare la cazul din articolul de mai jos, despre mușamalizarea unui accident de muncă, printre zecile de persoane sunate s-a numărat și procuroarea cu pricina, care, însă, nu a răspuns la telefon.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

de lei – prețul mușamalizării unui accident înfiorător / Victima se zbate între viață și moarte, iar procurorul a plecat în vacanțăDupă aproape o oră, jurnalistul a primit un apel de la un număr pe care nu îl avea în agendă, iar femeia de la celălalt capăt al „firului” l-a luat la rost, întrebând tăios care a fost motivul pentru care jurnalistul și-a permis să o deranjeze. Încercând să afle cu cine discută, reporterul i-a explicat că este jurnalist și a întrebat dacă cea care îl apelase este din județul Constanța. „De ce mă întrebi? Ești de la poliție?”, a replicat persoana, iar reporterul i-a explicat încă o dată că este jurnalist. „Hai, mai dă-te-n mea!”, a urlat individa, ca o apucată, închizând telefonul.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Leafă de de lei

În momentul în care jurnalistul a verificat numărul care tocmai îl sunase, a constatat cu stupoare că individa nu era vreo prostituată despre care a scris în trecut, nici vreo dansatoare a lui Gheboasă, nici măcar vreo infractoare supărată pe articolele publicate pe , ci chiar purtătoarea de cuvânt a Parchetului din județul Constanța. Încercând să descopere dacă procuroarea plătită din bani publici cu de lei pe lună obișnuiește să vorbească golănește cu toți cei care sună la numărul postat pe site-ul oficial al instituției sau are o problemă doar cu jurnaliștii, jurnalistul a sunat înapoi, iar purtătoarea de cuvânt a Parchetului a întors-o ca la Ploiești.

„Nu v-am înjurat pe dumneavoastră, ci am înjurat telecomanda de la aparatul de aer condiționat. Scuze, na, dacă vă ajută la ceva! (…) Am în general numerele de telefon cu nume. În momentul îmi apare un număr care nu îl cunosc…”, a explicat emblema Parchetului. Jurnalistul SPYNEWS i-a explicat că ar fi fost corect să spună „PE care nu îl cunosc” – lucru știut, teoretic, chiar și de absolvenții de gimnaziu, însă procuroarea a continuat. „Nu m-am referit la dumneavoastră (când a zis „Hai, mai dă-te-n mea!” – ). Nu am auzit când ați spus că sunteți jurnalist”, a afirmat magistratul, sugerând că toți ceilalți români care îi plătesc leafa de de euro merită să se ducă în organul masculin al procuroarei, dacă nu sunt jurnaliști.

Întrucât individa se împleticea în gramatică și nu știa nici măcar în baza cărei legi își derulează activitatea un purtător de cuvânt (în condițiile în care numărul ei figura pe site-ul Parchetului la rubrica „Înlocuitor purtător de cuvânt”), reporterul SPYNEWS a decis să sesizeze instituțiile abilitate (facsimil sus), atașând și un fragment din conversația cu individa școlită la „facultatea Gheboasă”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191