Putin: „Dacă trebuie, suntem pregătiți pentru o confruntare militară directă cu NATO, dar nu dorim una cu SUA”

Putin: „Dacă trebuie, suntem pregătiți pentru o confruntare militară directă cu NATO, dar nu dorim una cu SUA”

Vladmir Putin, președintele Rusiei, a transmis că țara sa este pregătită oricând pentru o confruntare cu NATO, dar a subliniat că nu dorește una cu SUA.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, sâmbătă, că Rusia este pregătită pentru un conflict cu NATO „dacă cineva dorește”, dar că în prezent nu se vrea o confruntare de ambele părți. El a insistat că Rusia „nu a refuzat niciodată negocierile de pace” cu Ucraina. Cu toate acestea, el a spus că acestea sunt imposibile atâta timp cât decretul Ucrainei care interzice discuțiile cu Putin, semnat de președintele Volodimir Zelenski în octombrie 2022, este în vigoare, conform agenției de presă Baha.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Deși a anunțat că Rusia este pregătită pentru orice scenariu, Putin a transmis că nu dorește o confruntare militară directă cu SUA, după ce a fost întrebat despre provocările părții americane în Siria.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Suntem întotdeauna pregătiți pentru orice scenariu, dar nimeni nu dorește acest lucru, iar la inițiativa părții americane am creat cândva un mecanism special pentru a preveni aceste conflicte. Șefii noștri din anumite departamente comunică direct între ei, au posibilitatea de a se consulta cu privire la orice situație de criză. Acest lucru arată că nimeni nu dorește ciocniri”, a declarat Putin reporterilor, potrivit TASS.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191