Qatar a insistat, FIFA s-a conformat!

Qatar a insistat, FIFA s-a conformat!

Autorităţile din Qatar şi Federaţia Internaţională de Fotbal au revenit asupra deciziei de a vinde bere suporterilor în jurul stadioanelor Cupei Mondiale 2022, a anunţat forul conducător al fotbalului într-un comunicat dat publicităţii, informează AFP preluat de agerpres.ro.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Ca urmare a discuţiilor dintre autorităţile ţării gazdă şi FIFA, s-a decis renunţarea la punctele de vânzare a berii din perimetrele stadioanelor şi concentrarea vânzării de băuturi alcoolice în fan-zone-urile şi localurile autorizate”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, fără a oferi motivele unei astfel de decizii. Conform ziarului britanic The Times, familia regală qatareză a făcut presiuni asupra FIFA pentru a interzice vânzarea de bere pe stadioane, unul din puţinele locuri unde se poate consuma alcool în timpul turneului final alături de zonele destinate fanilor.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Tot forul mondial a lansat, recent, un serviciu pentru a combate instigarea la ură şi discriminarea online pe timpul Cupei Mondiale. Serviciul va proteja peste 830 de jucători de la Cupa Mondială de abuzurile pe reţelele de socializare în timpul turneului final. FIFA va monitoriza conturile din reţele sociale ale tuturor jucătorilor de la Cupa Mondială, scanând după abuzuri, discriminare şi comentarii ameninţătoare, iar apoi le va raporta către reţelele de socializare şi autorităţi.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Echipele, jucătorii şi alţi participanţi individuali vor putea, de asemenea, să se înscrie la un serviciu de moderare care va ascunde instantaneu abuzurile şi comentarii jignitoare pe platformele de social media, inclusiv Facebook, Instagram şi YouTube. Meciul de deschidere al Cupei Mondiale se va disputa pe 20 noiembrie între Qatar şi Ecuador pe stadionul Al Bayt din Al Khor, în timp ce finala urmează să aibă loc pe 18 decembrie, de Ziua naţională a Qatarului, pe Lusail Stadium. Sursa:agerpres.ro/foto:facebook/fifa world cup 2022