Qatar a insistat, FIFA s-a conformat!

Qatar a insistat, FIFA s-a conformat!

Autorităţile din Qatar şi Federaţia Internaţională de Fotbal au revenit asupra deciziei de a vinde bere suporterilor în jurul stadioanelor Cupei Mondiale 2022, a anunţat forul conducător al fotbalului într-un comunicat dat publicităţii, informează AFP preluat de agerpres.ro.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Ca urmare a discuţiilor dintre autorităţile ţării gazdă şi FIFA, s-a decis renunţarea la punctele de vânzare a berii din perimetrele stadioanelor şi concentrarea vânzării de băuturi alcoolice în fan-zone-urile şi localurile autorizate”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, fără a oferi motivele unei astfel de decizii. Conform ziarului britanic The Times, familia regală qatareză a făcut presiuni asupra FIFA pentru a interzice vânzarea de bere pe stadioane, unul din puţinele locuri unde se poate consuma alcool în timpul turneului final alături de zonele destinate fanilor.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Tot forul mondial a lansat, recent, un serviciu pentru a combate instigarea la ură şi discriminarea online pe timpul Cupei Mondiale. Serviciul va proteja peste 830 de jucători de la Cupa Mondială de abuzurile pe reţelele de socializare în timpul turneului final. FIFA va monitoriza conturile din reţele sociale ale tuturor jucătorilor de la Cupa Mondială, scanând după abuzuri, discriminare şi comentarii ameninţătoare, iar apoi le va raporta către reţelele de socializare şi autorităţi.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Echipele, jucătorii şi alţi participanţi individuali vor putea, de asemenea, să se înscrie la un serviciu de moderare care va ascunde instantaneu abuzurile şi comentarii jignitoare pe platformele de social media, inclusiv Facebook, Instagram şi YouTube. Meciul de deschidere al Cupei Mondiale se va disputa pe 20 noiembrie între Qatar şi Ecuador pe stadionul Al Bayt din Al Khor, în timp ce finala urmează să aibă loc pe 18 decembrie, de Ziua naţională a Qatarului, pe Lusail Stadium. Sursa:agerpres.ro/foto:facebook/fifa world cup 2022

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191