Răcoreală cu gândul la turneul de la Ploiești

Răcoreală cu gândul la turneul de la Ploiești

Aflați în catonament la Covasna handbaliștii juniori ai României au făcut o mică pauză de la antrenamentele fizice de pe traseu și s-au răcorit la Cascada Zânelor. Lotul național se află în această perioadă în cantonament pentru a efectua prima parte a pregătirii pentru Campionatul European. ,,În perioada 5-12.07.24 suntem în pregătire centralizată la Covasna, cu accent preponderent pe pregătirea fizică, urmând ca în intervalul 12-25.07.24 să ne pregătim la Sighișoara.” – a declarat antrenorul lotului, Vasile Boca, pentru frh.ro.

Din lot face parte și portarul Denis Ștefan, de la CSM Ploiești, om de bază al naționalei ,,U18” a României. După stagiul de la Sighișoara, Denis și colegii săi vor veni la Ploiești pentru a juca la Trofeul Carpați(27-29 iulie, Sala Sporturilor Olimpia) acolo unde vor mai participa Serbia, Israel și Danemarca. După disputele din Sala Olimpia naționala de juniori va pleca la Campionatul European care se va desfășura în perioada 7-18.08.24, în Muntenegru.

Cu ocazia turneului de la Ploiești, Federația Română de Handbal va organiza o nouă întâlnire a Cluburilor de copii și juniori (preponderent din sud și sud estul țării). Va fi a 3-a ediție a ”Conferinței Cluburilor de Copii și Juniori” organizată de FRH. La acest eveniment vor fi prezenți: Constantin Din – președinte FRH, Nicolae Luca – secretar general FRH, Viorel Mazilu – director tehnic FRH alături de reprezentanții cluburilor – președinți și antrenori.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191