Rădoi a lămurit interesul pentru Țicu

Rădoi a lămurit interesul pentru Țicu

Într-o perioadă în care Petrolul are mare nevoie de bani, din acest motiv jucătorii au făcut grevă, iar la nivelul conducerii se vorbește de o schimbare, vânzarea de jucători ar fi o variantă. Fundașul Vali Țicu este un fotbalist tentant, însă nu și pentru Mirel Rădoi, antrenorul lui CSU Craiova. Echipa s-a a remizat, 1-1, la Ploiești, cu Chindia, iar la conferința de presă Rădoi a spus că nu există ofertă pentru Țicu chiar dacă la un moment dat a apărut această variantă:,,Din punctul meu de vedere, nu există această variantă. Dacă pe altcineva din club îl interesează Vali Țicu, asta este altă problemă. Eu nu am discutat cu nimeni, dar nici la nivel de club nu s-a menționat deloc acest nume cum nu s-a discutat nici să aducem un jucător de bandă în acest moment. Îl avem pe Benga, jucătorul nostru, de care sunt foarte mulțumit. A jucat și acum și, de-acum înainte, el va fi în lotul echipei mari și îl veți vedea și la meciurile următoare”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Rădoi a mai spus că, din cauza programului, se uită destul de puțin la meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar. Fostul selecționer a spus că fotbalul devine din ce în ce mai mult matematică și foarte rapid, iar fotbaliștii români trebuie să se adapteze la așa ceva altfel dispărem din peisajul important:,,Cam o partida pe zi pot sa vad. Ne mai uitam la rezumate pe platformele de monitorizare, dar nu suntem foarte atenți. Chiar și așa sunt partide destul de importante, majoritatea echipelor folosesc două, trei sisteme, într-unul atacă, într-unul se apără. Fotbalul a ajuns la un nivel foarte înalt și cred că ușor, ușor se duce spre matematică. Sunt deja persoane ce calculează, monitorizează tot ce se întâmplă în timpul unei partide fără să se uite la joc, doar din datrele statistice, iar ceea ce se întâmplă la acest Campionat Mondial arată că fotbalul se mișcă din ce în ce mai repede. Fotbaliștii noștri trebuie să se adapteze la așa ceva pentru că, în primul rând, este vorba de ritm. Trebuie să câștigăm timp efectiv de joc pentru că este diferența foarte mare între ce se întâmplă în liga întâi și celelalte campionate și după aceea uitați-vă ce se întâmplă cu jucătorii la echipa națională. După 65 de minute fotbaliștii români întâmpină mari dificultăți așa că este foarte dificil să-i ținem 90 de minute”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Chiar după 90 de minute fotbaliștii Chindiei puteau marca golul victoriei, însă Cooper s-a pripit în apropierea porții apărate de Lazar. La conferința de presă, antrenorul Chindiei, Toni Petrea, a spus, printre altele, că orice învăț are și dezvăț. Adică așa cum jucătorii săi s-au obișnuit să joace pe ,,Ilie Oană” tot așa vor trebui să se și dezobișnuiască pentru că, la un moment dat, vor reveni acasă. Conducerea orașului a spus, la un moment dat, că echipa va reveni pe propria arenă în 10 decembrie, dar nu va fi așa, după cum a confirmat și antrenorul Chindiei, astfel că jocul cu FCSB, din 10 decembrie, se va disputa tot la Ploiești urmând ca trupa dâmbovițeană să revină pe teren propriu în 2023.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191