Raed Arafat a venit la inaugurarea noului Detasament de pompieri Mizil. Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la eveniment

Raed Arafat a venit la inaugurarea noului Detasament de pompieri Mizil. Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la eveniment

Vesti bune pentru judetele Prahova si Buzau: lucrarile de reconstruire a sediului Detasamentului de Pompieri MIZIL au fost finalizate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a luat parte la evenimentul de prezentare a obiectivului de investiții Mizil, prima clădire de investiții aflată în stadiu de finalizare a lucrărilor, premergător etapei de punere în funcțiune.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Lucrările de demolare și construcție s-au desfășurat în cadrul Proiectului „Imbunatatirea Managementului Riscurilor de Dezastre” finanțat prin împrumutul B.I.R.D. 8892-RO.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Evenimentul s-a bucurat de prezența domnului Raed Arafat -secretar de stat MAI, Șef al DSU, doamnei Anna Akhalkatsi- Manager de Țară pentru România și Ungaria, Europa şi Asia Centrală de la Banca Mondială, domnului Iamandi Dan Paul- inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnului Benone-Gabriel Duduc – adjunctul inspectorului general al IGSU – manager de proiect, domnului Daniel Țiclea- prefectului județului Buzău, precum și a reprezentanților autorităților locale din Mizil și Urlați.

Detașamentul de Pompieri Mizil este unul dintre cele șase detașamente care sunt organizate în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Prahova „Șerban Cantacuzino”. Unitatea acoperă intervențiile din zona de est a județului Prahova și include, de asemenea, trei unități administrative din județul Buzău. Suprafața acoperită de detașament se ridică la 1259 km pătrați, deservind un număr de aproximativ 125.000 de persoane.

Detașamentul de pompieri din Mizil a fost creat inițial în 1926 și a funcționat până în 1968, când a fost închis de autorități. În 1994, detașamentul a devenit din nou activ, mutându-se în clădirea unde funcționează astăzi, la numărul 6 în strada Ștefan cel Mare. Fosta clădirea a fost construită în 1908 și se afla într-o stare avansată de degradare, oferind condiții de lucru sub standardul actual personalului care își desfășura activitatea în clădire.

Prezentul obiectiv este realizat din două clădiri ce acționează diferit din punct de vedere structural și care adăpostesc două funcțiuni conexe: clădire administrativă și garaj.

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191