Ramona Olaru, înșelată: „Îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta…”.Mărturisirile cutremurătoare ale vedetei

Ramona Olaru, înșelată: „Îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta…”.Mărturisirile cutremurătoare ale vedetei

Ramona Olaru (34 de ani) a fost foarte sinceră în podcastul Vorba lu’ Jorge. Prezentatoarea TV face furori oriunde apare. A avut relații celebre și a trăit povești de dragoste cu bărbați precum Cătălin Cazacu și Cuza de la Noaptea Târziu. Acum știe exact ce nu și-ar dori de la un bărbat și a făcut acest detaliu public, în podcastul lui Jorge.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cert este că Ramona Olaru își dorește să fie respectată din prima, mai ales că a trecut deja prin viață și știe ce ar trebui să facă de acum încolo și cum să decurgă noile ei relații.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce își dorește Ramona Olaru de la un bărbat?

„Ce nu mai accept de la un bărbat? Mamă, multe lucruri, multe lucruri! În primul rând, trebuie să fiu  respectată din primul moment în care eu mă întâlnesc sau vorbesc cu un bărbat. Dacă am simțit o mică urmă de ceva nepotrivit sau de lipsă de respect, nici măcar nu mai există o a doua discuție. La orice chestie minoră, am tăiat. Practic, nici nu mai exiști pentru mine, nu mai exiști! (…) Dacă mi-ai făcut-o negativ sau nepotrivit, s-a închis de tot. Pentru mine nu mai exiști, adică nu că… Nu mă întorc să îți fac rău sau să îți arăt eu ție, niciodată!, deloc! Nu mai exiști!”, povestește vedeta.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ramona Olaru are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Cu toate acestea, a trăit și momente mai puțin plăcute și a recunoscut că a fost înșelată!

Ramona Olaru, înșelată

„Povestea mea este extraordinară. Eu sunt foarte mândră de mine, sunt prea mișto!”, a continuat Ramona Olaru, care atunci când a fost întrebată dacă a fost înșelată, a răspuns nestingherită cu un mare: „Da!”. Și apoi a continuat!

Cred că m-a ajutat. Când am aflat exact. Noi femeile mai suntem nebune și mai zicem: „Mamă, mă-nșală, că vorbește, că face”. Asta e altceva cu presupunerea. Dar când vezi cu ochii tăi… Tu îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta. Nu vorbesc despre subiectele acestea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea. Imaginea a existat, la un moment dat, în viața mea. Cred că m-a ajutat extrem de mult să văd imaginea asta. Pe secundă, am rămas mută, îți dai seama. N-am știut cum să reacționez. OK, asta este, și am plecat. Și am stat și m-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație. Să mă întorc, să ne împăcăm, să facem, să dregem. De ce să mă împac?

 De ce aș împărți un om cu cineva? De ce? Dacă vrei să stai cu mine, ok! Dacă nu mai vrei să stai cu mine că nu îți mai place, că nu mă mai iubești, că nu mă frumos, băi, uite așa, eu mă duc cu Basilica. Știi ce zic? A fost dur! A fost o telenovelă! Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu din viața mea. Am vrut să mă căsătoresc pentru bani, dar nu pot!”, a mai continuat Ramona Olaru, povestindu-i lui Jorge despre o parte nu tocmai frumoasă din viața ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191