Ramona Olaru, o femeie independentă. Unde a fost văzută asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani / PAPARAZZI

Ramona Olaru, o femeie independentă. Unde a fost văzută asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani / PAPARAZZI

Avem dovada clară a faptului că Ramona Olaru este o femeie independentă, care se descurcă în orice situație. Spunem toate astea pentru că paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o în ipostaze cu adevărat rare. Cu siguranță nu ai mai văzut-o așa până acum! Iată unde a fost văzută asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nu este pentru prima dată când paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , sunt pe „urmele” Ramonei Olaru, însă ea a fost surprinsă de această dată în ipostaze rare. Iată dovada că este o femeie independentă!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ramona Olaru, o femeie independentă

În plină zi, paparazzii noștri au văzut-o pe Ramona Olaru pe străzile din București. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a ridicat un colet, apoi a ieșit afară din agenția de transport colete și a tras pe dreapta mașina.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Vedeta a stat un timp în mașină, apoi a ieșit din autovehicul și a început să caute ceva pe sub scaune. A mutat tot din mașină până în momentul în care a găsit ceea ce a căutat, după care a urcat în mașină și a plecat de acolo.

Și de această dată Ramona Olaru a dat dovadă că este o femeie independentă, care știe să se descurce în orice situație. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a chemat pe nimeni pentru a o ajuta să caute în mașină.

Asistenta TV iubește din nou?

Ramona Olaru iubește din nou? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor ei, după ce ea a făcut mai multe postări în ultima perioadă pe conturile sale personale de pe platformele de socializare.

În urmă cu aproape o lună, asistenta TV a fost prezentă la un eveniment al unui coleg de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ea a purtat o rochie roz cu buline, iar în picioare a asortat o pereche de sandale cu toc în aceeași nuanță. La ceva timp, vedeta a apărut în mașina unui bărbat misterios, iar ea avea picioarele pe bordul mașinii, în timp ce el își ținea mâna pe coapsa ei.

Pe fundalul videoclipului postat de ea pe rețelele personale de socializare se aude și o melodie de dragoste pe care aceasta a ales-o special.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191