Rău am ajuns! Un bărbat din Brazi a venit la Ploieşti sa tălhărească oameni ai străzii

Rău am ajuns! Un bărbat din Brazi a venit la Ploieşti sa tălhărească oameni ai străzii

S-a întamplat ieri, iar totul a fost observat de un echipaj de la Poliția locală care a alertat Poliția. Echipajul a surprins exact momentul cand un bărbat sustrăgea o sumă de bani din buzunarul unei persoane.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Astfel, din verificări a reieșit faptul că în cursul aceleiași nopți, persoana în vârstă de 51 de ani ar fi sutras suma de 151 de lei din buzunarul gecii unei persoane în vârstă de 81 de ani, care dormea pe o bancă din stația TCE de pe strada Griviței.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 51 de ani din comuna Brazi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

În cauză, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191