Reacția Rusiei după ce o nouă navă cu produse din Ucraina a plecat din portul Odesa printr-un coridor temporar

Reacția Rusiei după ce o nouă navă cu produse din Ucraina a plecat din portul Odesa printr-un coridor temporar

Trecerea unei a doua nave din Ucraina prin coridorul temporar pe Marea Neagră nu are nicio legătură cu perspectivele unui nou acord privind cerealele, în care să fie implicată Rusia, a afirmat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Dmitri Peskov a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că perspectivele relansării acordului privind cerealele vor depinde de respectarea promisiunilor date Moscovei de către Occident cu privire la exporturile ruse de cereale şi îngrăşăminte, scrie Agerpres, preluând Reuters.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Duminică, Kievul a anunţat că un vas ce transporta produse siderurgice către Africa a părăsit portul ucrainean Odesa printr-un coridor maritim temporar din Marea Neagră, a doua navă care face acest lucru după ce Rusia s-a retras, în luna iulie, din acordul mediat de ONU ce permitea exportul de cereale în condiţii de siguranţă. Ulterior, Rusia a ameninţat că va viza toate navele ca potenţiale ţinte militare.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Comunitatea internaţională încearcă să găsească o modalitate de a asigura rute pentru transportul cerealelor către restul lumii în timp util pentru recolta din această toamnă, Ucraina şi Rusia fiind principalii exportatori la nivel mondial.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191