Recunoști fetița din imagine? Este o artistă apreciată în România

Recunoști fetița din imagine? Este o artistă apreciată în România

Tu recunoști fetița din imagine? Știm că îți este destul de greu să îți dai seama cine este micuța din fotografie, deoarece pe atunci era destul de mică. Chiar ea a fost cea care a postat această poză din copilărie pe rețelele personale de socializare. Îți dăm doar două indicii: este o artistă apreciată în România și concurentă a emisiunii Te cunosc de undeva. Ai ghicit despre cine este vorba?

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Suntem foarte curioși dacă ți-ai dat seama cine este fetița din imagine. Știm că este greu să îți dai seama despre cine este vorba, pentru că în imagine artista avea doar câțiva anișori. Ai idee cine este micuța din poză?

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Recunoști fetița din fotografie?

Ei bine, dacă nu ți-ai dat seama până acum despre cine este vorba, atunci nu te mai ținem în suspans și îți spunem noi. Micuța din imagine este nimeni alta decât Misha. Artista este activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Chiar ea a postat această imagine cu ea din copilărie, dar și altele.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În această fotografie era foarte mică și de aceea ți-a fost atât de greu să îți dai seama. În prezent este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, iar ea participă la Te cunosc de undeva alături de Amna.

Misha, stări de anxietate

În urmă cu doar două zile, Misha a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei, iar un internaut a întrebat-o inițial dacă a trecut vreodată prin stări de anxietate, după care a întrebat-o cum a reușit să treacă prin ele.

Fără a sta prea mult pe gânduri, concurenta de la Te cunosc de undeva a mărturisit că și acum trece prin aceste stări, însă încearcă de fiecare dată să-și distragă atenția cu altceva.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191