Rețetă de cea mai simplă prăjitură cu mere. Un desert cremos și delicios

Rețetă de cea mai simplă prăjitură cu mere. Un desert cremos și delicios

Vrei un desert extrem de delicios și ușor de realizat, noi îți prezentăm prăjitura de mere care se realizează în doar câțiva pași simpli și va fi pe placul familiei tale. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!

E oficial! Românii vor putea călători fără vize în SUA începând din 31 martie

Rețeta de prăjitură cu mere este extrem de delicioasă și ușor de rapid. Dacă nu te descurci în bucătărie, nu-ți face griji, deoarece ai de urmat câțiva pași simpli. Iată cum poți realiza cea mai delicioasă prăjitură!

Haos la Spitalul Județean din Ploiești! La ATI nu mai sunt locuri, personal insuficient!

Ingrediente:

Pentru blat:

FOTO si VIDEO/ Protest al susținătorilor lui Călin Georgescu, în fața Parlamentului

  • 150 de grame de zahăr
  • 4 ouă
  • o lingură de praf de copt
  • 150 grame de făină
  • 3 linguri de ulei pline

Pentru umplutură:

  • 80 grame de zahăr
  • un plic de budincă de vanilie
  • 300 ml de apă
  • 500 grame de mere fără coajă

Pentru stratul de deasupra:

  • 125 ml de frișcă lichidă
  • 250 grame de brânză
  • zahăr după preferințe

Mod de preparare:

Pregătim blatul, astfel că separăm albușurile de gălbenușuri și batem albușurile spumă împreună cu zahărul, iar mai apoi punem galbenușurile, uleiul, iar la final făina cernută, dar și praful de copt. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt de 30×35 și punem compoziția în ea, iar mai apoi o dăm la cuptorul meu preîncălzit la 170 de grade Celsius și lăsăm blatul aproximativ 20 de minute.

Merele se taie bucățele și se pun într-o cratiță cu jumătate din cantitatea de apă și lăsăm până o să dea în clocot, iar mai apoi lăsam la fiert încă cinci minute. Apa rămasă se amestecă cu praful de budincă și cu zahărul, iar mai apoi se toarnă peste miere și se fierbe până când compoziția se îngroașă.

Turnăm peste blatul rece și lăsăm crema să se răcească. Frișcă lichidă se bate spuma, iar mai apoi se amestecă cu brânză și cu zahărul până când se omogenizează. Compoziția se întinde deasupra și poți decora prăjitura cu scorțișoară. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191