Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

INGREDIENTE
Ingrediente Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza
cca 1,200 Kg piept de porc fara os afumat
cca 50 g piper mozaic si piper verde
foi de varza acra
untura in care am tinut carne si carnati afumati

INTERVIU dr. Anca Miu/ Spitalul de Pediatrie trebuie să se facă mare! Lipsa spațiului, cea mai mare problemă a spitalului de copii

Portii: 7 Timp de preparare: peste 120 minute

City managerul Ploieștiului, Sorin Dumitrașcu, în conflict cu PNL

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza:
Iata cum se prepara Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Virgil Nanu deschide seria evenimentelor „Ținutul Vinului” cu o seară culturală dedicată poeziei, muzicii și iubirii

Mai intai am pisat piperul, apoi am ales foile de varza mai mari, ca sa pot sa imbrac bine pieptul de porc. Am intins 2-3 foi de varza , le-am uns cu untura, am asezat pieptul de porc, am presarat piperul pisat, apoi am invelit cu alte foi de varza unse cu untura, am imbracat bine pieptul de porc, l-am legat, l-am asezat intr-un vas de lut cu capac.

Am asezat vasul in cuptor, am aprins focul la cuptor si l-am dat la mic spre mediu. Am lasat cca 1 si 1/2 ora vasul cu capacul pus, apoi am scos capacul si am mai lasat cca 30 min cat sa se rumeneasca foile de varza.

Am scos vasul din cuptor si am lasat sa se raceasca bine, apoi am portionat in felii pieptul de porc, 6 felii imi trebuiau mie sa le pun pe farfuriile de pomana, a 7-a am savurat-o eu. Vorba aia, trebuia sa fie si cineva cobai, a iesit atat de frageda carnea si asa frumoasa, deliciu, cu siguranta mai repet figura, mi-a placut mult.

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468