Reteta simpla si gustoasa de pastai cu carne de pui

Reteta simpla si gustoasa de pastai cu carne de pui

INGREDIENTE
Reteta simpla si gustoasa de pastai cu carne de pui

Virgil Nanu (CJ), în inspecție pe șantierul spitalului „Buna Vestire”. Au loc lucrări de modernizare și extindere

500g păstăi
3 pulpe de pui
50g unt aromatizat cu usturoi
1 ceapă roșie
1 roșie
boia de ardei dulce
condiment pentru carne de pui
sare
2 linguri bulion
pătrunjel

În atenția Prefecturii Prahova! Abuz la Dumbrava: Consilier local, penalizat că nu se îmbracă cum vor PNL-iștii

Portii: 4 Timp de preparare: sub 90 minute

Ireal! Balastieră din Blejoi, fără autorizație, prinsă că excava ILEGAL în Poienarii Burchii. Malul lacului era plin cu deșeuri din construcții

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta simpla si gustoasa de pastai cu carne de pui:
Preparare Reteta simpla si gustoasa de pastai cu carne de pui

Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.
Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește pe toate părțile până când se albește.
Ceapa și roșia se curăță, se toacă cubulețe și se pun la călit peste carne.
Păstăile fierte pe jumătate se scurg de apă și se adaugă peste carnea de pui.
Se adaugă sare, condiment pentru carne de pui și boia de ardei dulce și apă cât să le acopere și se lasă la fiert la foc potrivit pentru cca. 30 de minute. Spre final se adaugă bulionul și se mai dă un clocot.
Se presară pătrunjel (preferabil proaspăt, dar eu nu am avut) și se oprește focul.
Mâncărica se servește caldă ca atare sau cu o felie de pâine.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468