Returul va fi pe Arena Națională

Returul va fi pe Arena Națională

Returul la ,,Primvus Derbi”, Rapid-Petrolul, va avea loc pe Arena Națională. Așa a anunțat, astăzi, clubul rapidist motivând că derbiul nu va avea loc pe noul stadion din cauza lucrărilor la schimbarea gazonului. Astfel, Rapid-Petrolul va avea loc pe cel mai mare stadion al țării, miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00. Gruparea petrolistă revine în Arenă după o perioadă de peste șapte ani.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În aprilie 2015, Petrolul juca la București cu Steaua și făcea 0-0 avându-l pe banca tehnică pe Tibor Selymes. Iar în teren, Laurențiu Marinescu, acesta fiind singurul supraviețuitor, atunci căpitanul echipei acum, preparator fizic. Petroliștii se pregătesc pentru reluarea campionatului, iar mâine, după prânz, la baza FRF de la Buftea, formația pregătită de Nicolae Constantin va avea un al doilea test în compania celor de la FC Voluntari. Primul din această pauză competițională a fost, recent, la Sfântu Gheorghe acolo unde Petrolul a remizat, 2-2, cu Sepsi.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Golurile Petrolului, câte unul pe repriză, au fost marcate de Cebotaru și Dumitriu. Staff-ul tehnic l-a testat în acest joc pe fundașul african Romeo Seniko, dar i-a folosit și pe tinerii Juan Pătrașcu, Mihnea Rădulescu și Ionuț Zaharia. Formația ploieșteană a început meciul cu un „11” format din Leitner – Pashov, Olaru, Huja – Seniko, Cebotari, Jair, Velisar – Cioiu, Budescu, Grozav. Din startul părții secunde, pentru Petrolul au jucat Moroz – Pashov, Meijers, Mathaus – Borta, Seto, Dumitriu, Velisar – Tucaliuc, Măzărache, Grozav.Sursa foto:fcpetrolul.ro

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!