România merge înainte cu putere

România merge înainte cu putere

România a învins Belarus cu scorul de 2-1 (2-0), marţi seara, pe Arena Naţională, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Golurile României au fost marcate, în prima repriză, de Nicolae Stanciu și Andrei Burcă. Selecționerul României a declarat, după meci, că după mult timp naționala leagă rezultatele bune și se uită cu interes spre luna iunie atunci când dubla cu Kosovo și Elveția poate fi decisivă în privința calificării la turneul final.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Edward Iordănescu:’’După doi ani de zile legăm două rezultate pozitive, aşadar mergem înainte cu putere şi ne uităm cu interes spre iunie. Aţi văzut după felul în care s-au bucurat in meciul de fotbal dintre Romania si Belarus, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, marti 28 martie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES[/caption]urat băieţii, cam ce atmosferă este în vestiar. Îmi pare rău şi pentru Denis Alibec că nu a marcat, pentru că merita. Cred că se închidea tot dacă ar fi marcat. Toţi au muncit. În prima repriză au fost foarte buni, în repriza a doua am pierdut timp”, a declarat selecționerul.

in meciul de fotbal dintre Romania si Belarus, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, marti 28 martie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES


Antrenorul naţionalei a făcut din nou apel la unitate afirmând că „tricolorii” au nevoie de suportul oamenilor din jurul fotbalului şi mai puţin de critici pentru a reuşi calificarea la Campionatul European din Germania: „Consider că acţiunea din iunie poate să rezolve în mare parte situaţia calificării, pentru că în octombrie avem iar dubla Belarus cu Andorra. Este foarte important cum vom gestiona, trebuie să ne ajutăm singuri şi dacă vom fi ajutaţi şi de jocul rezultatelor cu atât mai bine”.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

După două etape, Elveţia şi România ocupă primele poziţii în clasamentul Grupei I, cu câte 6 puncte, urmate de Kosovo, 2 puncte, Andorra şi Israel, cu câte 1 punct şi Belarus, cu 0 puncte. Următoarea acțiune a tricolorilor va fi în iunie atunci când vor juca două partide în deplasare. Iată programul:

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția (21:45)

19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)

Sursa:frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191