România trebuie să ia trenul!

România trebuie să ia trenul!

România trebuie să ia trenul dacă este să ne luăm după ce a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Și trebuie să o facă pentru Campionatul European UEFA Under 21, turneu care va avea loc anul viitor, în perioada 21 iunie – 8 iulie, în România și Georgia. După tragerea la sorți Burleanu a declarat în stilul caracteristic:,,EURO Under 21 reprezintă un tren de mare viteză spre fotbalul de top. Şi mi-aş dori ca jucătorii noştri să înţeleagă această oportunitate şi să nu rateze această şansă pentru că nu te întâlneşti cu ea în fiecare an. Obiectivul cu care pleacă la drum jucătorii este să jucăm din nou o semifinală de Campionat European. Această setare mentală trebuie transpusă în fiecare zi de antrenament, fiindcă doar aşa putem să ne îndeplinim acest obiectiv”- a spus președintele FRF.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Naționala de tineret a României va face parte din Grupa B și va întâlni în faza grupelor Spania, Ucraina și Croația. Tricolorii vor juca toate meciurile pe Stadionul Steaua, în București. Tragerea la sorți a fost efectuată de Ianis Hagi și Alexander Iashvili, fost jucător georgian în Bundesliga. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală la turneul de anul viitor. Iată componența grupelor:

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

GRUPA A: Georgia, Portugalia, Belgia, Țările de Jos

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

GRUPA B: ROMÂNIA, Spania, Ucraina, Croația

GRUPA C: Cehia, Anglia, Germania, Israel

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

Ediția din 2023 va stabili și echipele calificate la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Fiind gazdă, Franța este deja calificată. Celelalte trei locuri disponibile Europei vor fi completate cu primele trei clasate la turneul final din vara viitoare, exceptând reprezentativa Franței. Stadioanele din România care vor găzdui meciuri sunt Steaua și Giulești, din București, “Dr. Ctin. Rădulescu” și Cluj Arena, din Cluj-Napoca. Meciul de deschidere va avea loc în România, iar ultimul act al competiției se va desfășura în Georgia. Sursa:frf.ro