Românii s-au dezlănțuit pe pagina lui Klaus Iohannis: președintele, efectiv „măcelărit”

Românii s-au dezlănțuit pe pagina lui Klaus Iohannis: președintele, efectiv „măcelărit”

Ratarea aderării la spațiul Schengen a provocat un val de indignare în rândul românilor, iar pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a început un adevărat dezmăț.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Peste 3300 de comentarii i-au lăsat oamenii președintelui, în majoritatea acuzându-l că n-a făcut nimic concret pentru a favoriza intrarea României în Schengen.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

De remarcat faptul că, în majoritatea comentariilor, oamenii îl indică pe Klaus Iohannis drept principal vinovat ca șef al politicii externe a României.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Iată câteva dintre comentariile lăsate pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis:

”Ați făcut din România preșul străinilor și acum ne mirăm că suntem călcați în picioare. Felicitări, continuați politica milogilor, continuați să dați resursele țării pe nimic străinilor, continuați batjocura!”.

”Domnule președinte, nu-i așa că era prea dificil să vă întrerupeți weekend-ul de la mijloc de săptămână ca să vă deplasați în Austria? Să încercați să-i convingeți pe austrieci? Sau măcar să înțelegeți de ce nu ne vor în Schengen?”

”Atat? Iar ne lasati sa fim umiliți fara sa ripostam???? Nu le bagam destui bani in buzunare???? Slaba reactie… Lasa ca ne trece amarul…”

”Iar avem discursuri cu derulare doar în viitor, care se concretizează în nimic? Am obosit de „vom face”, ” va fi efectuat”.Sunteți exemplul salariatului pentru care trece luna și intră salariul. Dacă ați fi avut salariați cu aceeași atitudine în primăria Sibiu, i-ați fi recompensat pentru efortul depus? Nu credeți că este momentul să dați socoteală pentru situația în care se află România?”.

”Austria are dreptate: avem granițe nesigure! Când au furat pădurile României, nimeni nu i-a oprit…”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191