Rusia jură răzbunare împotriva ucrainenilor pentru atacul la podul lui Putin

Rusia jură răzbunare împotriva ucrainenilor pentru atacul la podul lui Putin

Regimul de la Kremlin a condamnat, sâmbătă, atacul împotriva podului din Crimeea, pe care l-a calificat drept „terorist”. Rușii afirmă că atacul a pus în pericol vieților unor civili nevinovați și a jurat că se va răzbuna, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Nu poate exista nicio justificare pentru astfel de acţiuni barbare şi nu vor rămâne fără răspuns”, a declarat purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Anterior, diplomația rusă a anunţat că a dejucat un atac ucrainean cu două rachete asupra podului de 19 km, care leagă Rusia de peninsula Crimeea anexată, peste strâmtoarea Kerci.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ministerul a precizat, de asemenea, că forţele ruse au doborât şi un număr de drone ucrainene care au vizat peninsula Crimeea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191