S-a aflat cauza mortii bebelusului de doar 2 luni, din Ploiesti. Copilul s-a inecat cu propria voma

S-a aflat cauza mortii bebelusului de doar 2 luni, din Ploiesti. Copilul s-a inecat cu propria voma

Sfarsit tragic pentru un bebelus de doar doua luni, din Ploiesti. Acesta a murit dupa ce s-ar fi inecat cu propria voma. Era acasa, impreuna cu mama sa, o copila de 15 ani, cand s-a intamplat nenorocirea. Echipajele sosite de urgenta la fata locului nu au reusit sa il readuca la viata pe micut. Politia a deschis acum dosar penal, iar familia se pregateste de inmormantare. Va avertizam ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional!

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Familia bebelusului locuieste intr-un bloc de pe strada Rafinorilor, din Ploiesti. Mama acestuia, o fata de 15 ani. Era era acasa in momentul cand s-a petrecut tragedia. Doar ca a lipsit cateva secunde din incaperea in care era micutul, povestesc vecinii, iar atunci s-a intamplat nenorocirea. Auzind strigatele de disperare ale mamei, un vecin a sunat la 112.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Mama minora mai are un baiat, de doi ani. In momentul in care au ajuns autoritatile la fata locului, tatal, un barbat de 30 de ani, nu era acasa.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Ancheta politistilor nu vizeaza doar fapta in rem de ucidere din culpa, ci si relatia adult-minor a parintilor.

Familia bebelusului se pregateste acum de inmormantare.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191