S-a aflat cauza mortii bebelusului de doar 2 luni, din Ploiesti. Copilul s-a inecat cu propria voma

S-a aflat cauza mortii bebelusului de doar 2 luni, din Ploiesti. Copilul s-a inecat cu propria voma

Sfarsit tragic pentru un bebelus de doar doua luni, din Ploiesti. Acesta a murit dupa ce s-ar fi inecat cu propria voma. Era acasa, impreuna cu mama sa, o copila de 15 ani, cand s-a intamplat nenorocirea. Echipajele sosite de urgenta la fata locului nu au reusit sa il readuca la viata pe micut. Politia a deschis acum dosar penal, iar familia se pregateste de inmormantare. Va avertizam ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional!

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Familia bebelusului locuieste intr-un bloc de pe strada Rafinorilor, din Ploiesti. Mama acestuia, o fata de 15 ani. Era era acasa in momentul cand s-a petrecut tragedia. Doar ca a lipsit cateva secunde din incaperea in care era micutul, povestesc vecinii, iar atunci s-a intamplat nenorocirea. Auzind strigatele de disperare ale mamei, un vecin a sunat la 112.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Mama minora mai are un baiat, de doi ani. In momentul in care au ajuns autoritatile la fata locului, tatal, un barbat de 30 de ani, nu era acasa.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Ancheta politistilor nu vizeaza doar fapta in rem de ucidere din culpa, ci si relatia adult-minor a parintilor.

Familia bebelusului se pregateste acum de inmormantare.

Sursa: republikanews.ro