S-a umplut parcarea Ploiesti Shopping City de distrusi!

S-a umplut parcarea Ploiesti Shopping City de distrusi!

N-ai cum sa vezi asa ceva si sa o tii una si buna ca are cineva ceva cu BMW-urile.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La Ploiesti Shopping City, cel putin, ajungi sa vezi toate anomaliile cand vine vorba despre parcatul masinii.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Si, dupa cum spuneam, in 90% dintre cazuri e vorba despre soferi de BMW-uri, care fie vor sa ascunda ca au handicap si le e jena sa traga pe locurile speciale (vezi cazul de fata), fie isi parcheaza cu mandrie masinile direct pe locurile marcate cu simbolul scaunului cu rotile, pe fundal albastru, fiindca deh! pe gerul asta, cu gleznele goale… te trage curentu’.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pentru cei care au impresia ca vreunul dintre noi are ciuda sau vreo invidie, le recomandam sa mearga in weekend, seara, la mall si sa ne spuna cate BMW-uri sunt parcate pe locurile pentru persoanele cu dizaabilitati, pe trotuare, insule si, mai ales, pe aleile de pe partea dreapta, blocand iesirea din parcare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191