S-au convins de USR! Tot mai multi politicieni trec in barca PSD

S-au convins de USR! Tot mai multi politicieni trec in barca PSD

Senatorul Claudiu Mureșan, care și-a anunțat demisia din USR si va trece de partea PSD.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Tot mai multi politicieni parasesc PNL, USR, chiar si alte formatiuni mai mici pentru a se alatura social-democratilor.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

„Am luat act de decizia domnului senator Claudiu Mureșan de a se desprinde de USR. Poziționările din ultima perioadă ale domnului senator Claudiu Mureșan au făcut ca decizia de astăzi să nu fie o surpriză. În opozitie se vede caracterul omului. Să tradezi electoratul sibian în modul acesta pentru o promisiune a PSD nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis care deține acum recordul de număr de premieri PSD numiți de un președinte”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Sibiu.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Demisia senatorului USR vine în contextul în care weekend-ul trecut Congresul USR a votat un mandat de construire a unui pol de dreapta la alegerile din 2024, alături de PMP și Forța Dreptei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191