S-au încălzit la mare pentru derbiul din etapa viitoare

S-au încălzit la mare pentru derbiul din etapa viitoare

Activ Prahova Ploiești a închis etapa a 16-a a Diviziei A cu un nou succes. Trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant s-a impus cu 30-25 pe terenul lui Neptun Constanța. A fost un joc în care ambele reprize au semănat oarecum. Suișurile și coborâșurile din jocul formației prahovene au făcut ca echipa gazdă să conteze în acest meci. La pauză, Activ a avut doar un sigur gol avantaj, iar partea secundă a început tot într-o notă pozitivă a echipei ploieștene.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

A urmat un “black-out” de câteva minute timp în care handbalistele Neptunului au revenit în joc. Dar atunci când ai echipă înseamnă că trebuie să ai și bancă. Principalul Dobrescu s-a uitat pe bancă și a introdus și alte handbaliste care au mai schimbat în bine jocul. Este la fel de bine atunci când te completezi și îți apropii victoria așa cum a făcut și Activ la malul mării. Pentru trupa susținută de Consiliul Județean Prahova au jucat:Diaconu, Paraschiv-Mara Arvatu 6 goluri, Flori Popescu 5, Larisa Tămaș 3, Zsofia Csavar 3, Cristiana Nica 3, Ada Arvatu 3, Gabi Moldoveanu 2, Ana Dumitrașcu 2, Cătălina Sava 2, Diana Andrița 1.

Căpitanul echipei, Tămaș, dar și colega ei, Csavar, recunosc că au avut multe momente de relaxare, dar se bucură de succes,iar la derbiul din etapa viitoare, cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu, își doresc o sală plină și care să le susțină:,,Nu a fost deloc usor. Trebuie sa fim mult mai atente si mult mai concentrate de la inceput pana la sfarsit. In repriza a doua am avut mai multe momente de delasare, dar per total a fost bine.O sa fie mai greu cu Slobizia, dar jucam acasa si ne dorim victoria. Evident, ne mai dorim ca fanii sa vina la meci si sa ne incurajeze pentru ca avem nevoie.”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Zsofia Csavar:”Din pacate, am facut multe greseli si cele din Constanta au profitat, insa, din fericire, chiar si cu aceste greseli am reusit sa invingem. Meciul cu Slobozia o sa fie mult mai greu, dar trebuie sa ne mobilizam, sa ne pregatim cat mai bine ca sa obtinem cele trei puncte. Ne dorim foarte mult ca oamenii sa vina la sala si sa ne sustina ca sa le oferim o victorie frumoasa.” Activ Prahova ocupă locul 2 în clasamentul Seriei A, cu 37 de puncte, la fel ca și Slobozia. Duelul cu trupa ialomițeană se va desfășura sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12.30, la Sala Sporturilor Olimpia.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191