Să fie ca acum aproximativ 7 ani!

Să fie ca acum aproximativ 7 ani!

Ultima dispută Petrolul Ploiești-CFR Cluj pe arena ,,Ilie Oană” a fost în mai 2016 când ambele echipe jucau în play-out. Atunci formația petrolistă reușea să bată, la Ploiești, CFR-ul cu 1-0, gol Zoubir, echipa fiind antrenată de Jerry Gane. Acum Petrolul este antrenat de Florin Pîrvu cel care, la începutul carierei sale de antrenor, a fost coleg cu Ionel Gane la Turnu-Severin. Pîrvu are o misiune infernală împotriva echipei antrenate de Dan Petrescu. El trebuie să se descurce fără doi oameni experimentați în apărare plus că prezența lui Budescu pe teren este incertă.

Florin Pîrvu:„Avem doi jucători suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, Bart Meijers și Paul Papp! Sunt absențe importante, dar sunt sigur că cei care îi vor înlocui vor face față provocării. În schimb, la ultimele antrenamente a participat și Budescu, dar vom vedea la ora jocului, în funcție de starea lui de sănătate, dacă va putea să fie pe teren sau nu. Oricum, am mare încredere în jucători și promitem că echipa va avea atitudine, așa cum s-a întâmplat și în confruntarea cu Hermannstadt”

Mario Bratu și colegii săi nu au uitat că, în tur, CFR-ul s-a impus printr-un gol marcat în prelungirile meciului de Manea. Bratu a declarat că nu ar fi o minune ca Petrolul să învingă CFR-ul și vrea să reușească acest lucru și cu ajutorul publicului:,,Sperăm să facem un meci bun, să ne autodepășim și să scoatem punct sau, de ce nu, puncte din această întâlnire! Meciul pleacă de la 0-0 și niciodată nu se știe ce se poate întâmpla. Jucăm din ce în ce mai bine pe teren propriu, sperăm să fie lume multă la meci și, având și ajutorul fanilor, putem face o surpriză frumoasă”.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Partida dintre FC Petrolul și CFR Cluj va începe la ora 20.00 și va fi arbitrată de o brigadă formată din George Găman (Craiova), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov). Arbitru VAR:Ovidiu Hațegan (Arad), arbitru AVAR:Adrian Vornicu (Iaşi). Biletele sunt disponibile atât on-line, pe www.entertix.ro, cât și la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă până la startul confruntării. Sursa foto:observatorulph/fcpetrolul.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191