Salvamont: Peste 50 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore / Cele mai multe au fost apeluri pentru Salvamont Sinaia

Salvamont: Peste 50 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore / Cele mai multe au fost apeluri pentru Salvamont Sinaia

Peste 50 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de salvamontiştii din ţară, 19 dintre acestea ajungând la spital pentru îngrijiri medicale, informează luni dimineaţă Salvamont România, citat de Agerpres.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 49 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cele mai multe au fost apeluri pentru Salvamont Sinaia, dar şi salvatorii montani din Suceava, Cluj, Lupeni sau Borşa au fost chemaţi în ajutor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 55 de persoane. Dintre acestea, 19 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

S-au mai primit 26 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191